Η Άντζελα Ευριπίδη σε μια συνέντευξη εφ ‘ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη μίλησε για τις χρυσές εποχές του μόντελινγκ, αλλά και για το λόγο που δεν εμβολιάζεται.

«Νομίζω πως μόνο απόρριψη βιώνουμε τα μοντέλα. Όταν είσαι 15 χρονών σε απορρίπτουν γιατί δεν έχεις το κατάλληλο μαλλί η το κατάλληλο βάρος. Στην ουσία η αποδοχή είναι λιγότερη από την απόρριψη. Πολλές φορές με την Νόνη Δούνια και την Ρέα Τουτουντζή μπαίνουμε στο τρυπάκι να δούμε ποιος μας κοιτάει και σκεφτόμαστε τι να λέει για μας. Δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να ζητάμε την αποδοχή. Πρέπει να εμπνέεις τον άλλον για να σου συμμεριστεί με ανάλογο τρόπο», είπε αρχικά η Άντζελα Ευριπίδη.

Η Άντζελα Ευριπίδη είπε στη συνέχεια: «Υπήρχαν άνθρωποι που θέλανε να σε μειώσουν το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ. Εγώ δεν μπήκα σε όλα τα πράγματα γιατί είχα τον χαρακτήρα που είχα. Επέλεξα να πω αυτό που αισθανόμουν όπως κάνουμε στα δυτικά προάστια. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που μου έλεγε να έχω την δύναμη του λογού μου. Όταν είσαι 19χρονων οποιαδήποτε έκθεση δεν μπορείς να την διαχειριστείς. Το μπλακ άουτ στην ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου μου στοίχισε το στέμμα. Είχα μάθει ότι ο Ανδρέας Φουστάνος δεν με συμπαθούσε και μου έβαζε τον χαμηλότερο βαθμό».

Η Άντζελα Ευριπίδη τόνισε επίσης: «Είναι λυπηρό που δεν υπάρχουν τα καλλιστεία αλλά υπάρχει το Bachelor και το Big Brother, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε τόσο κενοί. Είχα κάνει διαφημιστικό στο Ντουμπάι και είχα πάρει 12.000 ευρώ, εδώ σε κάποια events είχα για 15μερες 20.000 ευρώ. Δεν με τρομάζει η κοινωνική πίεση σε κάποιες περιπτώσεις με ενοχλεί ο τρόπος που λέγονται τα πράγματα».

«Είμαι σε μια σχέση αρκετά χρονιά δεν έχουμε πάει στο επόμενο βήμα αλλά δεν συμβαίνει κάτι. Μπορεί για μια γυναικά που δεν έχει κάνει παιδί να είναι η τέλεια ζωή της και για κάποια που έχει κάνει 2 να είναι χειρότερη η ζωή της. Ο κοινωνικός διαχωρισμός βγήκε τώρα με τα εμβόλια. Μπήκαμε σε μια διαδικασία εμβολιασμένου και μη υπάρχει μίσος και στις δυο περιπτώσεις. Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα. Είμαι κοντά σε ενωτικούς ανθρώπους. Μόνο θετική με βρίσκει η κίνηση του Άρη Σερβετάλη μου δείχνει ότι είναι άνθρωπος», είπε επίσης η Άντζελα Ευριπίδη.