Η Μαρία Κορινθίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την αγάπη και το σεβασμό που τρέφει απέναντι στον Γιάννη Αϊβάζη, αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

«Η πρώτη μου γνωριμία με τον Γιάννη έγινε στην Κύπρο το 2008. Από εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αυθόρμητα και καρμικά. Η αυθεντικότητα και η ντομπροσύνη του Γιάννη με τράβηξε. Είναι παλικάρι, είναι ένα γνήσιο αρσενικό», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου είπε στη συνέχεια: «Δεν υπάρχει κάτι μαγικό ή φίλτρο για τη σχέση. Το πρωταρχικό είναι να υπάρχει πολλή αγάπη. 14 χρόνια φυσικά και υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχει και η καθημερινότητα. Όταν αγαπάς πραγματικά και σέβεσαι, και εκτιμάς, και θαυμάζεις, και επιμένεις, οπότε όλα αυτά στοιχεία είναι αυτά που σε κάνουν να είσαι μια γροθιά με τον άνθρωπό σου».

«Κάποιες καταγγελίες του metoo τις ξέραμε, λεπτομερώς δεν τα ξέραμε. Καιρός ήταν κάποια πράγματα να βγουν στην επιφάνεια. Εννοείται ότι έχω δεχτεί άσχημη συμπεριφορά στο θέατρο. Τέτοιου τύπου, τόσο hardcore, όχι, όχι τόσο έντονο όσο στις καταγγελίες των συναδέλφων», πρόσθεσε επίσης η Μαρία Κορινθίου.