Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων έδωσε το «παρών» στην  τελετή έναρξης  του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και την 21η Camera Zizanio που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» του Πύργου.

Τον Οργανισμό στην πρεμιέρα των προβολών εκπροσώπησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέας Μάζης. Ο κ. Μάζης στις επαφές που είχε με τους υπεύθυνους του θεσμού, εξέφρασε την βούληση του Πολιτιστικού Οργανισμού, για ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και ενόψει το καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με το  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας γίνεται και η προβολή δύο ξεχωριστών ταινιών, «Το τραγούδι του γκρι περιστεριού» και «Το ξυπόλυτο Τάγμα», οι οποίες είναι ενταγμένες στις φετινές εκδηλώσεις για τα 78 χρόνια από «Το μπλόκο των Προσφυγικών».

Οι ταινίες θα προβληθούν αντίστοιχα. στις 7.30 το βράδυ της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου επίσης στις 7:30 το βράδυ, στην κινηματογραφική αίθουσα του «Παμμικρασιατικού» στην οδό Φωκαίας 26.

  • Η είσοδος στις προβολές των ταινιών επιτρέπεται μόνο για κατόχους πιστοποιητικού εμβολιασμού και ενεργού πιστοποιητικού φυσικής ανοσίας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.