Μετά από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία και sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και τις περισσότερες πόλεις, ο Σωκράτης Μάλαμας αρχίζει τις χειμερινές του εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με ανανεωμένο σχήμα και νέο πρόγραμμα.

Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, το Φώτη Σιώτα στο βιολί και τη βιόλα, τον Κυριάκο Ταπάκη στο μπουζούκι και στο λαούτο θα παρουσιάσει ένα καθαρά ακουστικό πρόγραμμα αυτή τη φορά, με νέες ενορχηστρώσεις.

Οι επιλογές ποικίλουν, η ανάγκη του Σωκράτη Μάλαμα αυτή τη φορά ήταν να παίξει και καινούρια κομμάτια δίπλα σε όσα έχουν κερδίσει επάξια την αγάπη του κοινού του. Ο Σωκράτης μπέρδεψε δημιουργικά τα τραγούδια του και αυτά που αγαπάει ο ίδιος και το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό και ευφάνταστο.

Ανάμεσα σε άλλα θα ακούσουμε για πρώτη φορά όλα τα κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του, το «Πέρασμα» σε στίχους Άλκη Αλκαίου. Παράλληλα, ο Σωκράτης Μάλαμας θα παρουσιάσει και ορισμένα αξέχαστα τραγούδια από το σύνολο της ελληνικής δισκογραφίας, στιγμές που ξεχωρίζει και θα τις μοιραστεί με το κοινό του.

Πάντα ερμηνευμένα με το προσωπικό του ύφος, θα ξανασυστήσει στη σκηνή της ΑΚΤΗΣ ΔΥΜΑΙΩΝ τραγούδια που όλοι αγαπάμε και όλοι σιγοτραγουδάμε.

Στην Πάτρα θα βρεθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στην Ακτή Δυμαίων.

Ώρα έναρξης: 22:00
"ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ"
Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα
Τηλ.: 2610 312979, 2610 318180