Μια συγκλονιστική συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη και στην εκπομπή «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» έδωσε η Ελένη Κρεμαστιώτη. Η μητέρα της Ερατούς μίλησε για το χαμό της κόρης της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, αλλά και για το τέλος που πρέπει να μπει στην κακοποίηση των γυναικών.

«Στα 16 γνωρίστηκε με τον μετέπειτα δολοφόνο της και ήταν μαζί μέχρι τα 24 της, όταν και της αφαίρεσε τη ζωή. Την πίεζε όταν ήταν εκείνη 17 ετών για να κάνουν παιδί. Στα δεύτερα γενέθλια της μικρής είδα την πόρτα του μπάνιου σπασμένη από μπουνιά. Εκ των υστέρων έμαθα ότι την είχε χτυπήσει. Η Ερατώ είχε κλειστεί στο μπάνιο και εκείνος της «επέτρεψε» να βγει όταν άκουσε το μωρό να κλαίει.

Ήταν σχεδιασμένο γιατί είχε πει κάποια στιγμή στην κόρη μου «εσύ στο χώμα κι εγώ στη φυλακή». Μου είπε «Σου μιλάω σαν άντρας ότι εγώ με την κόρη σου θα έχουμε μόνο τις τυπικές σχέσεις». Παραβίασε την μπαλκονόπορτα, ανάγκασε την κόρη μου να έχει ανοιχτή ακρόαση (μιλούσε με φίλο της), την χτύπησε, της είπε να ξαπλώσει και μετά ο Γιώργος (ο φίλος της) άκουσε το μπαμ. Πήρε το παιδί που έκλαιγε και το πήγε στο χωριό στη μάνα του. Η αστυνομία βρήκε τον πατέρα του μέσα στο σπίτι…βγήκε έξω (ο πατέρας) και είπε: «Ο μ….. κατέστρεψε τη ζωή του».

Δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι. Να σώσουμε έστω και μια γυναίκα, έστω και μια ζωή. Κάθε γυναίκα να φεύγει. Δεν σηκώνουν δεύτερες ευκαιρίες σε αυτές τις καταστάσεις. Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια. Έχει σημασία για εμένα…δεν θα βγει έξω, δεν θα του δοθεί ξανά η ευκαιρία να σκοτώσει» λέει η Ελένη Κρεμαστιώτη.