«Κάνω γυμναστική από 12 ετών και έχω κερδίσει πάρα πολλά χρήματα που θα έδινα σε ψυχολόγους, ψυχιάτρους και ίσως σε πρώην δαρμένες γυναίκες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Ίμβριος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ο τραγουδιστής έκανε παρέμβαση λίγη ώρα αργότερα μέσω skype και ξεκαθάρισε: «Καταρχήν, να πω ότι είμαι εναντίον πάσης βίας εννοείται. Όχι μόνο σε γυναίκες, αλλά και σε παιδιά, σε ανθρώπους μεταξύ τους, δεν το συζητάμε αυτό. Έχω τοποθετηθεί για τις γυναικοκτονίες δημόσια.

Εννοείται ότι δεν εννοούσα ότι δέρνω τις γυναίκες μου. Αστειευόμενος απλά εννοούσα ότι φεύγουν οι εντάσεις μέσα από τις πολεμικές τέχνες και δεν λογομαχείς με τον άνθρωπό σου. Δεν εννοώ δεν πλακώνεσαι στο ξύλο, εννοώ δεν πλακώνεσαι και λεκτικά.

Ήταν άκομψα τοποθετημένο από την μεριά μου. Αστειεύτηκα και εννοούσα ότι φεύγουν οι εντάσεις σε κάποιον που κάνει γυμναστική, κάποιον που τρέχει… Εγώ πάντα λέω ότι όλοι μας κάτι πρέπει να κάνουμε».

Τέλος στις φήμες ότι πάει Survivor έδωσε ο Πέτρος Ίμβριος, δηλώνοντας: «Δεν θα πάω στο Survivor, αποφάσισα να μείνω εδώ να τρώω τα σουβλάκια μου και να βλέπω στην οθόνη τα παιδιά να αγωνίζονται. Τα χρήματα ήταν πάρα πολύ καλά».