Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία των Καλαβρύτων μετά τον αιφνίδιο θάνατο 40χρονης γυναίκας από κορωνοϊό ανήμερα της γιορτής της.

Συγκλονιστικά είναι όμως και τα όσα υποστηρίζει στενός συγγενής της στο LIVE NEWS, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί πως οι γιατροί τη «σκότωσαν» και όχι ο κορωνοϊός.

«Την σκότωσαν στο νοσοκομείο για να ανεβαίνουν οι αριθμοί. Αφού έτσι δεν τα βλέπουν κυνικά όλα; Την σκότωσαν, δεν είχε τίποτα, έφυγε από τα Καλάβρυτα υγιέστατη. Ήταν θετική στον ιό, αλλά δεν είχε ούτε πυρετούς ούτε τίποτα. Έκανε μόνο λίγο πυρετό στο σπίτι, μετά όταν πήγαμε στο νοσοκομείο δεν είχε τίποτα. Η ίδια επέμενε να πάμε στο νοσοκομείο, γιατί την φόβισαν. Χθες το βράδυ με πήραν οι γιατροί και μου είπαν ότι είναι καλύτερα. Έχω και τα μηνύματά της ότι είναι καλύτερα. Ξαφνικά σήμερα το πρωί μας έλεγαν ότι δεν την προλαβαίναν. Τελικά μας ενημέρωσαν ότι διασωληνώθηκε κι «έφυγε». Ρωτούσα ποιος πήρε την απόφαση για διασωλήνωση και δεν μου λέγανε», είπε στενός συγγενής της 40χρονης.

Σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η 40χρονη είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Τζόνσον το περασμένο καλοκαίρι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 5:38.