Παρόλο που η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό ήταν αρκετά αγαπημένοι και περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, μετά τις αναρτήσεις του χορευτή-χορογράφου που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, έπαψαν να έχουν επαφές.

Πριν λίγες εβδομάδες ο Τάσος Ξιαρχό είχε μιλήσει στην Κατερίνα Καινούργιου και είχε ισχυριστεί ότι η τραγουδίστρια δεν στάθηκε στο πλευρό του στη δύσκολη φάση που περνούσε. «Περνάς πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους. Δεν δουλεύεις μόνο, ζεις μαζί τους. Και όταν φτάνεις ένα βήμα πριν τον θάνατο -έφτασα εκεί- και όχι απλά να μην σου στέλνουν μήνυμα αν είσαι καλά, αλλά να σου γυρνούν την πλάτη και να σε κρίνουν ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ξεκαθάρισμα. Εγώ θα πω για ένα άτομο το οποίο με πλήγωσε πάρα πολύ και θα το αφήσω εκεί. Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ποτέ. Είναι μία κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Ενώ ο κύριος Πανταζής είπε πάρα πολύ όμορφα πράγματα και σαν πατέρας κατανοεί κάποια πράγματα των παιδιών, επειδή με ξέρει πολύ καλά. Κι επειδή με ξέρει και η Κόνι Μεταξά πολύ καλά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν το έκανα από κακία και μίσος, αλλά από αφέλεια, γιατί είμαι βλάκας μερικές φορές» είχε σημειώσει.

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβίου η Κόνι Μεταξά, κάνοντας δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Τάσο Ξιαρχό! «Όλα καλά με τον Τάσο. Βρεθήκαμε και είμαστε μια χαρά» υπογράμμισε.

Ακόμη, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον 30χρονο σύντροφό της και Ολυμπιονίκη πολίστα, Μάριο Καπότση, με τον οποίο μάλιστα συγκατοικεί. «Δεν ζηλεύω τον Μάριο Καπότση. Έχει κωδικό στο κινητό και τον ξέρω και εκείνος ξέρει τον κωδικό που έχω εγώ στο δικό μου κινητό» τόνισε η καλλονή παρουσιάστρια του «MEGA Star».