Μετά το αιματηρό επεισόδιο σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας, ο Toquel έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με το συμβάν.

Ο γνωστός τράπερ μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν με την παρέα του και τους θαμώνες του μαγαζιού.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο μαγαζί και δεν ευθύνεται σε τίποτα να βλέπει τέτοια πράγματα, γιατί αυτά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν. Δεν έχει σημασία καν για ποιο λογο έγινε. Είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να είχε γίνει για τον οποιονδήποτε λόγο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια δήλωσε: «Έχουμε κάνει 400 συναυλίες παρά τα lockdown και ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με κανένα μαγαζί. Πάμε να βγάλουμε τα χρήματά μας, να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να περάσουμε όμορφα. Αυτό που έγινε στην Πάτρα ήταν απαράδεκτο».

Τέλος, εξήγησε τι πραγματικά συνέβη και τόνισε πως αν η αστυνομία δεν είχε φτάσει εγκαίρως, η κατάσταση θα είχε πάρει πολύ χειρότερη τροπή.

«Ήμασταν 7 και όχι 40 άτομα. Ήμασταν αντιμέτωποι με τουλάχιστον 25 άτομα με μαχαίρια και πιστόλια. Κι επειδή ακούστηκε ότι εμείς βγάλαμε όπλα, εμείς δεν είχαμε καν όπλα. Διαφορετικά σας διαβεβαιώνων ότι η βραδιά θα είχε πάρει διαφορετική τροπή. Ήρθε η αστυνομία απ' έξω και καταφέραμε να βγούμε από το μαγαζί, διαφορετικά θα γινόταν σφαγή», δήλωσε.


Βίντεο: tlife.gr