Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Χριστίνα Κόμπου παραχώρησε η Νικολέττα Βλαβιανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το bullying που δέχθηκε από σκηνοθέτη, τη συμβουλή στην κόρη της να απέχει από το θέατρο και την αδυναμία στον εγγονό της.

«Ξεκινήσαμε με γυναίκες που είχαν θιάσους. Τα πράγματα ήταν πολύ πιο ήρεμα, δεν υπήρχαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Στα θέατρα τα πράγματα τότε ήταν πιο οικογενειακά. Έτσι είναι τώρα και με την κυρία Ντενίση.

Σκηνοθέτης μου έκανε bullying για παραπάνω από 15 χρονιά. Αυτό με έκανε πολυσυλλεκτική. Δεν σε αποδεχόντουσαν. Υπήρχε μια νοοτροπία ότι ή κάνεις θέατρο ή κάνεις τηλεόραση», είπε αρχικά η Νικολέττα Βλαβιανού.

Η Νικολέττα Βλαβιανού είπε στη συνέχεια: «Θέλω να πω σε αυτούς που λένε γιατί δεν μιλάγατε, ότι δεν υπήρχαν τα αυτιά για να μιλήσουμε. Υπάρχει ένα μέτωπο, υψηλά ιστάμενων που αμέσως σε αποκλείουν.

Το bullying ήταν ένας λόγος που απέτρεψα την κόρη μου να ασχοληθεί με το θέατρο γιατί ταλέντο έχει το παιδί. Κάνουν κουμάντο αρκετοί που δεν θα έπρεπε. Γίνεται κατάχρηση εξουσίας από ανθρώπους που έχουν πλάτες».