Στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Μαρτάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σύγκριση που γινόταν παλιά με τον Σάκη Ρουβά, για το βιβλίο του Ηλία Ψινάκη, αλλά και για τις κακές συμπεριφορές που έχει βιώσει.

«Πρόλαβα λεφτά που έπαιρναν πιο φτασμένοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να πω τα υψηλά ποσά που έχω πάρει. Γενικά αντιμετωπίζω προβλήματα, έχω κι ένα δάνειο. Μόνο καλό μου έκανε ότι με συνδύασαν με τον Σάκη Ρουβά. Για εκείνον ήταν υποτιμητικό, το να τον συγκρίνουν με έναν άνθρωπο που χθες βγήκε… από το αυγό του. Μου έχει πει ο Ηλίας Ψινάκης για το βιβλίο που γράφει. Έχουμε μιλήσει και θα πει ότι θυμάται», είπε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο Κώστας Μαρτάκης είπε στη συνέχεια: «Μου έχουν συμβεί κακές συμπεριφορές. Μου έχουν πει ότι καλό είναι να μην βγω στο δεύτερο πρόγραμμα γιατί ο άλλος καλλιτέχνης σήκωσε κάποιον και αντί να τον σηκώσει για ένα τραγούδι, τον σήκωσε για 10 τραγούδια. Ήταν και στην πρεμιέρα αυτό, και δεν βγήκα. Μετά, απλά, έσπασα το καμαρίνι μου από τα νεύρα μου γιατί ήταν άδικο. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ φίλους μου για να γίνω όνομα».

«Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν η booker μου όταν έκανα μόντελινγκ. Δεν μου άρεσε αυτή η δουλειά. Η Έλενα ήταν σαν μαμά. Στη δουλειά ήταν πολύ σκληρή», πρόσθεσε επίσης ο Κώστας Μαρτάκης.