Βαριές νοσηλείες συνεχίζουν να καταφτάνουν στα νοσοκομεία της Πάτρας, με το μεγαλύτερο ποσοστό όσων δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, να καταλήγουν στις ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ΜΕΘΙ του Αγίου Ανδρέα νοσηλεύεται και ένας ακόμα ιερέας. Πρόκειται για τον γιό του πατέρα Βασίλη Δημητρόπουλου που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, έχοντας νικηθεί από τον κορωνοϊό.

Ο ιεράς που είναι στην ΜΕΘ, έχει υποκείμενο νόσημα. Εκτός του ιερέα στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η γυναίκα του που όμως είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο ιερέας όπως και η σύζυγος του, αλλά και ο πατέρας του που έφυγε από τη ζωή δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η είδηση για το κορωνοϊό που χτύπησε την οικογένεια είχε διαψευστεί από τον δικηγόρο της που απειλούσε τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους με εξώδικα.

Πλέον ο 73χρονος ιερέας εφημέριος στον ιερό ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσης και η κηδεία του θα τελεστεί το μεσημέρι της Δευτέρας. Στο μεταξύ ο τραγικός απολογισμός των βαριών νοσηλειών που δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν και φεύγουν τελικά από τη ζωή γίνεται ολοένα και πιο μεγάλος.

Η μαύρη λίστα των ανθρώπων που αφήνουν την τελευταία τους πνοή στις ΜΕΘ αυξάνεται συνεχώς. Σε αυτή ήρθαν να προστεθούν ο εκπαιδευτικός που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό σοκάροντας την πόλη, αλλά και ένας ακόμα ιερέας από την περιοχή της Ηλείας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΓΝ Πατρών.