Σημαντικά επιπλέον προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση που έπεσε στην Δυτική Αχαΐα τις τελευταίες ώρες.

Από το απόγευμα της Κυριακής και μετά δεν σταμάτησε να βρέχει, ενώ κατά διαστήματα η βροχή που έπεφτε ήταν καταρρακτώδης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στα σημαντικότερα προβλήματα καταγράφονται για ακόμα μία φορά στην δημοτική ενότητα Λαρισού, με επίκεντρο την περιοχή της Καλόγριας.

Εκεί οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε λίμνες και λάσπη, με όσους διαμένουν στην περιοχή να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους. Σημαντικά προβλήματα υπάρχουν επίσης σε αρκετά σημεία του ευρύτερου επαρχιακού δικτύου του δήμου, εκεί που οι δρόμοι είναι σχεδόν απροσπέλαστοι.

Παράλληλα, εκτεταμένες είναι οι ζημιές που έχουν υποστεί καλλιέργειες και χωράφια.   Αξίζει να αναφέρουμε  λόγω των συνεχιζόμενων ισχυρών και ραγδαίων βροχοπτώσεων, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας καλεί τους συνδημότες αλλά και τους διερχόμενους να μην χρησιμοποιούν τους παρακάτω αγροτικούς δρόμους:

Νιφορέικα-Μανετέικα,  Λάππα-Άραξος,  Χαραυγή-Άβυσσος και Γομοστό-Λιμνοχώρι. Αυτοί οι αγροτικοί δρόμοι έχουν σημανθεί με κώνους ώστε να μην επιτρέπεται η διέλευση και παρακαλούνται οι συνδημότες να τηρήσουν την απαγόρευση.