Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ αμέσως μετά την εορταστική περίοδο. Όπως μαθαίνουμε, μια εκπομπή ολοκληρώνεται και μία άλλη αυξάνεται σε διάρκεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit.gr, η εκπομπή Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ολοκληρώνει τον κύκλο της στα 90 επεισόδια. Μετά την Πρωτοχρονιά, λοιπόν, το Love It μεγαλώνει σε διάρκεια για να καλύψει το κενό. Έτσι, η εκπομπή που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου θα αρχίζει στις 11:30, όπως τώρα, και θα τελειώνει πριν από το δελτίο ειδήσεων, όπως μέχρι πριν από μερικό καιρό.

Στην πλέον των δύο ωρών διάρκεια της εκπομπής, όπως ήταν αναμενόμενο, θα ενταχθεί και ο σχολιασμός για το Survivor που επιστρέφει στις οθόνες μας στο τέλος του 2021.

Όσο για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, φαίνεται ότι από τον ΣΚΑΪ επιθυμούν σε κάθε περίπτωση να την κρατήσουν στου δυναμικό του σταθμού. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι κάποιες προτάσεις για ένα πρόγραμμα πιο «δυνατό» που θα βγει στον αέρα τη νέα χρονιά. Αυτό, ενώ την γνωστή σεφ πολιορκούν εδώ και αρκετό καιρό δύο άλλα κανάλια…

Πηγή: zappit.gr