Στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ενώ απάντησε και για τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου, αλλά και άλλων ανθρώπων.

«Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Θα έπρεπε να ακούσουμε την επιστημονική άποψη και να προχωρήσουμε. Να ακούσουμε τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη της δημόσιας υγείας. Ας κάνουμε το εμβόλιο να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω.

Το θέατρο που κατέβηκε το βρήκα μια ακρότητα. Είναι κάτι που με ξεπερνάει. Εγώ έχω κάνει το εμβόλιο και λέω ότι πρέπει να το ακολουθήσουμε. Να φύγουμε από αυτή τη σκοταδιστική και μεσαιωνική αντίληψη», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Για τον Γρηγόρη Πετράκο, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε: «Τα έχω δει όλα αυτά. Θεωρώ ότι επηρεάζουν κάποιους ανθρώπους που είναι ευάλωτοι. Είναι λάθος κατεύθυνση αυτή. Έχουμε επιστήμονες, έχουμε Πολιτεία, έχουμε οργανωμένο κράτος. Για όνομα του Θεού, ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει;».