Πολλές φορές επιλέγουμε ένα στέκι με κριτήριο το πόσο νόστιμα είναι τα ποτά του ή ποιες είναι οι γαστρονομικές συγκινήσεις που μας προσφέρει. Άλλες φορές πάλι από τη μουσική ή ακόμη και το crowd που μαζεύει. Όταν όμως κάποιο ή κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά τα συνοδεύει και ένας όμορφα φτιαγμένος χώρος, τότε η εμπειρία γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστή...

Αυτό συμβαίνει στο Bianco cafe-bar-restaurant στην Πάτρα, που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το… τρίπτυχο καφέ – φαγητό – ποτό!

Όλα όσα κάνουν ένα καλό bar-restaurant, μουσική, vibe, γεύσεις, κοκτέιλ, κόσμος με καλλιτεχνική διάθεση, είναι εδώ, στο ατμοσφαιρικό ισόγειο στον ζωντανό πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Ένας all-day χώρος που προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου και σταθερής συνέπειας στους καλεσμένους.


Η ζεστή του ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον θα σας πείσουν να απολαύσετε τις υπέροχες γεύσεις του και να δοκιμάσετε τα ξεχωριστά του cocktail.

Στο Bianco cafe-bar-restaurant σερβίρεται brunch, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, από μία έμπειρη ομάδα στην κουζίνα, με έμφαση στην ελληνική αλλά και διεθνή κουζίνα και επιλογές που χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, αλλά και σταθερότητα στη γεύση.

Χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα ελληνικά αγαθά, προσφέρουν ευφάνταστα δημιουργικά πιάτα, καλύπτοντας διαφορετικά γούστα...


Στο μπαρ οι επιλογές σε κοκτέιλ, μπίρες, κρασιά και ροφήματα καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η δημιουργία των cocktails παίρνει σχεδόν γαστρονομικές διαστάσεις, κάνοντας σε να γευθείς και να δεις στο ποτήρι σου αρμονικούς συνδυασμούς υλικών που δεν θα σκεφτόσουν ποτέ.

Φυσικά, από το βράδυ και ύστερα, η ατμόσφαιρα στο Bianco cafe-bar-restaurant εμπλουτίζεται με το μουσικό πρόγραμμα επαγγελματιών DJ, οι οποίοι φροντίζουν ώστε η διασκέδαση να κρατήσει μέχρι αργά.

Bianco cafe-bar-restaurant... Κλείσε το τραπέζι σου σήμερα!


Info

Bianco Restaurant - Cafe - Bar

Ρήγα Φεραίου 148 - 150, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610 331009

Facebook: Bianco Restaurant - Cafe - Bar