Ένας από τους σημαντικότερους Πατρινούς πρωταθλητές που ανέδειξε ποτέ το tae kwon do και ο χώρος των μαχητικών αθλημάτων στην Πάτρα αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο λόγος για τον Βλάση Πετρόπουλο έναν αθλητή διεθνούς κύρους με σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο ίδιος έγραψε σε ανάρτηση του στο facebook για την απόφαση του αυτή, τονίζοντας ότι θα παραμείνει στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων, αλλά από διαφορετική θέση.

«Ήταν Σεπτέμβριος του 1999 μόλις έκανα τα πρώτα μου βήματα σαν αθλητής με μια αγωνιστική πορεία 22 χρόνων (1999-2021) Μια πορεία τόσων χρόνων που μεγάλωσα και έζησα τόσο δυνατά με έντονα συναισθήματα μέσα από τις προπονήσεις τις προετοιμασίες τους αγώνες..

Ένας δρόμος ατελείωτος κάποιες φορές με πολλές -  πολλές ώρες προπόνησης, στέρησης, πείνας, αγώνα αλλά και ταυτόχρονα μοναδικά και ξεχωριστά πράγματα!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλα αυτά τα χρόνια τους ανθρώπους που ήταν πραγματικά δίπλα μου και με στήριζαν ο καθένας με το δικό του τρόπο σε όλο αυτό το ταξίδι!!!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε δασκάλους, συναθλητές για όλα αυτά που πετύχαμε αυτά τα χρόνια με τόσο υπομονή και επιμονή.

Η κατάθεση ψυχής λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι μέσα στα τερέν όλα αυτά τα χρόνια και οι διακρίσεις που έκανα σταματούν εδώ. Θα συνεχίσω το έργο σε μια διαφορετική θέση και θα δίνω καθημερινά τον εαυτό μου σε όλα αυτά τα παιδιά που πραγματικά έχουν την ανάγκη να καταφέρουν πράγματα!! Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα και θα ζω μαζί με τους αθλητές με το ίδιο πάθος όπως είχα και ως αθλητής!!!

Υ.Γ. Θα ήθελα να πω δημόσια σε όλα τα παιδιά να έχουν πάντα τη θέληση και τη ψυχή να κάνουν όνειρα και να βάζουν πάντα στο μυαλό τους το υψηλότερο στόχο. Με πίστη ,θέληση, αγώνα ,τρέξιμο, καρδιά τον στόχο τον ανεβάζουμε εκεί που θέλουμε εμείς!!!».