Αρχικά τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες στα δυτικά και στα βορειοανατολικά με γρήγορη εξασθένηση. Από τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται εκ νέου επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια τμήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα νότια νησιωτικά τμήματα. Άνεμοι από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά και στα βορειοανατολικά που γρήγορα θα εξασθενήσουν. Από τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται εκ νέου επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν ανατολικότερα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα. Τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο και στη Δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους έντονα. Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα η ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια, όπως αναφέρει το meteo.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 13-14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 15-16, στην Ήπειρο από 2 έως 14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 1 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 19-20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16-17 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 22-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18-19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 9 έως 16-17 βαθμούς.