Η Δούκισσα Νομικού, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τη ζωή και την καθημερινότητά της, τη σχέση της με τον άντρα της, καθώς και το πόσο ευτυχισμένη νιώθει, μετά από τον ερχομό δυο παιδιών.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, είναι μια από τις πιο χαρούμενες μαμάδες της ελληνικής showbiz, και με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη ίσως και να διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους.

Η Δούκισσα Νομικού, είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη τα τελευταία χρόνια και οι δυο τους έχουν αποκτήσει 2 παιδάκια. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, η ίδια μίλησε για τη σχέση με τον άντρα της, με τον οποίο είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ, καθώς και το πώς νιώθει, μετά από το ερχομό των δυο παιδιών της. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η πανδημία σίγουρα άλλαξε τις ισορροπίες μέσα κι έξω από το σπίτι. Όλοι το είδαμε να συμβαίνει αυτό. Εμάς η καραντίνα μάς έφερε ακόμα πιο κοντά. Ήμασταν έτσι κι αλλιώς πολύ αγαπημένοι, αλλά είχαμε περισσότερο χρόνο για μας αλλά και για την οικογένειά μας. Ειδικά τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν γιατί είχαν τον μπαμπά τους συνέχεια στο σπίτι»

Στην επέτειο του γάμου σας είχες κάνει μια ανάρτηση στο Instagram όπου έγραφες ότι είσαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου. Έτσι αισθάνεσαι;

Ναι. Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που ήρθε στη ζωή μου ο Δημήτρης. Είναι σπάνιος άνθρωπος. Έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι γενναιόδωρος, τρυφερός, χαμογελαστός, αισιόδοξος. Εκτιμώ σε εκείνον τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Μπορώ να σου μιλάω ασταμάτητα για τα προτερήματα του Δημήτρη γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Είμαστε μαζί από το 2014 και επτά χρόνια μετά νιώθω ότι είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον παραδέχομαι.

Είχες αντιληφθεί από την αρχή ότι ο Δημήτρης ήταν ο ένας και μοναδικός για εσένα;

Από την αρχή κατάλαβα ότι ήταν ξεχωριστός. Και δεν έπεσα έξω. Ξέρεις, αρκετά συχνά, επειδή με θεωρούν οικείο τους πρόσωπο, με ρωτάνε κορίτσια στα social media που μπορεί να έχουν χωρίσει και να στενοχωριούνται κι αυτό που τους λέω είναι ότι «ο άνθρωπός σου είναι εκεί έξω και αργά ή γρήγορα θα τον βρεις». Δεν είναι μόνο θέμα τύχης, υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος με τον οποίο θα «κουμπώσεις», απλά χρειάζεται να αντιλαμβάνεσαι κι εσύ τι θες πραγματικά από τον σύντροφό σου.

Άρα κατάλαβες από την πρώτη στιγμή ότι ο Δημήτρης ήταν το άλλο σου μισό;

Ήμασταν και οι δύο ολοκληρωμένοι πριν γνωριστούμε. Απλά όταν είμαι δίπλα του νιώθω την καρδιά μου να φτερουγίζει, νιώθω αυτή την ξεχωριστή σύνδεση μαζί του! Κι αυτό το συναίσθημα όχι μόνο δεν εξασθενεί όσο περνάει ο καιρός, αλλά γιγαντώνεται. Ειδικά από τότε που ήρθαν στη ζωή μας τα παιδιά, θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει, που έλεγε ότι η αγάπη δεν διαιρείται αλλά πολλαπλασιάζεται. Όλα αυτά λοιπόν που ένιωθα στην αρχή για τον Δημήτρη τώρα είναι επί χίλια.

Τσακώνεστε; Υπάρχουν στιγμές που υψώνετε ο ένας στον άλλο τη φωνή;

Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. Είναι κάτι που δεν έκαναν ούτε οι δικοί μου γονείς. Δεν τους έχω ακούσει ποτέ να φωνάζουν. Μεγαλώνοντας με αυτούς τους γονείς δεν θα μπορούσα να ζω σε ένα περιβάλλον με εντάσεις και σε αυτό ταιριάζουμε απόλυτα με τον Δημήτρη. Αν κάτι συμβεί που μας στενοχωρεί, θα το συζητήσουμε για να το λύσουμε.

Αισθάνεσαι ότι μετά τον γάμο σου έχεις γίνει καλύτερος άνθρωπος;

Δεν έχει σχέση με τον γάμο. Ο Δημήτρης με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με έχει ξεκλειδώσει και με έκανε να δω τη ζωή λίγο πιο χαλαρά. Επειδή μπήκα σε αυτή τη δουλειά στα 19 μου και η έκθεση και η δημοσιότητα που συνοδεύουν τον χώρο αυτό ήρθαν σε πολύ μικρή ηλικία, Κι αυτό είναι κάτι που κάνει καθημερινά. Ακόμα και το brand με τα κοσμήματα που ξεκίνησα πριν από δύο χρόνια ίσως να μην το είχα κάνει, αν ο Δημήτρης δεν μου έλεγε «κάν’ το! Μη φοβάσαι. Τώρα είναι η στιγμή!». Επειδή είμαι τελειομανής το μελετούσα και το ξαναμελετούσα. Ο Δημήτρης με ώθησε να το κάνω και χαίρομαι γιατί είναι κάτι που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει να μη φοβάμαι να εξωτερικεύω τα συναισθήματα, τα «θέλω» μου, να απολαμβάνω τη ζωή πιο αυθόρμητα.