Η Κική Λιτσάκη ή αλλιώς Super Kική σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε συγκλονίσει με τις αποκαλύψεις για τη ζωή της.

Η γνωστή stand up comedian είχε μοιραστεί για πρώτη φορά τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της, που δεν είναι καθόλου «σούπερ».

Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά, που φέτος συμμετέχει στο J2US με παρτενέρ τον Γιώργο Βελισσάρη, όλα αυτά πλέον τα εξιστορεί με λεπτομέρειες στο βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει και με αφορμή αυτό μίλησε στο «Secret». «Είναι ένα λογοτεχνικό βιβλίο, βασισμένο στη ζωή μου, στην παιδική μου ηλικία, στα ναρκωτικά και στο τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ πάρα πολύ να γνωρίσει ο κόσμος και την άλλη πλευρά μου.

Στο βιβλίο λέω πράγματα που δεν τα έχω πει ποτέ στη ζωή μου. Οικογένεια, βία, γκόμενοι, ναρκωτικά, όλα αναλυτικά, θα έχει τίτλο "Το χρυσό εισιτήριο" και θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις «Queens Publications», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ εξήγησε γιατί εμπιστεύτηκε τη συγγραφή του βιβλίου στη Ρενέ Στυλιαρά: «Το βιβλίο αυτό για μένα είναι σαν να κρατάω τον παιδικό μου εαυτό στα χέρια μου. Δεν έχω μετανιώσει στιγμή που το έδωσα στη Ρενέ Στυλιαρά να το γράψει. Μέσα στο βιβλίο υπάρχει όλη η ζωή μου μέχρι σήμερα και γράφτηκε γιατί η ζωή μου ήταν τραγική, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισα τις δυσκολίες. Είναι αφιερωμένο στον κόσμο που θέλει να ζήσει ελεύθερα, διαφορετικά και χωρίς ντροπή».