Το patrasevents.gr σας στέλνει στο D3lta Live που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στο Frida Bar & Live Stage στις 21:30.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] ή στο επίσημο fan page του Patras Events γράφοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνό σας και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 30/11 και ώρα 20:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Νικητές:

Πέτρος Αντύπας

Δήμητρα Βασιλοπούλου


D3lta

Frida Bar n’ Stage

Πάτρα

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου

Οpening act:
2 islander

O ελληνοαγγλικής καταγωγής singer και songwriter D3lta, που μας συστήθηκε με το Hypocrites και το Hey you και δύο εκπληκτικά music videos, σε παραγωγή Jim Abbiss, έρχεται στη σκηνή του Frida Bar n’ Stage, στην Πάτρα για ένα απολαυστικό live την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.

Σε αυτό το live θα γυρίσει τη μηχανή του χρόνου στο vibe ενός underground club της Αγγλίας του '70. Θα υπάρχει raw ενέργεια, αρκετό eye liner, glitter, performance σε στυλ Iggy Pop, με την ελευθερία του Bowie, το attitude των Maneskin και την ειλικρίνεια της Billie Eilish. Μέσα σε αυτό το blend iconic τραγουδιών θα παίξει τα δύο released singles, αλλά και δύο καινούργια που θα κυκλοφορήσουν αρχές του 2022.

A concert not to be missed!
#ThisIsD3lta
Opening Act

2 Islander

Ο 2 Islander, ως γνήσιο παιδί του ναυτικού, είναι πανέτοιμος να μας ταξιδέψει με τα ατμοσφαιρικά τραγούδια του σε κάθε έκφανση της indie μουσικής, έχοντας σημείο αναφοράς τον πρόσφατο δίσκο του "Chronicle of a touch".
INFO

D3lta
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου

Frida Bar n’ Stage
Γεροκωστοπούλου 59, Πάτρα

Οpening act:
2 islander

Τιμή Εισιτηρίων: 6€

Ώρα έναρξης: 21.30
Ώρα προσέλευσης: 20.30

Μαζί του οι μουσικοί:
Τύμπανα - Νίκος Παπακαλοδούκας
Κιθάρα - Άγγελος Σέρρας
Μπάσο - Αντώνης Στεφάνου

Mόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες με επίδειξη πιστοποιητικού.