Με τον Γιώργο Παπανδρέου μας συνδέουν κοινές αρχές, αξίες, αγώνες και μια ανθρώπινη μακροχρόνια φιλία.

Είναι ένας πολιτικός, έντιμος, ηθικός, με βαθιά δημοκρατική συνείδηση, με εμπειρία, με όραμα για το παρόν και το μέλλον της χώρας,με κύρος και διεθνή αναγνωρισιμότητα.Ανατρεπτικός και ασυμβίβαστος, με τις κατεστημένες πελατειακές αντιλήψεις καιπρακτικές, που τρώνε «τα σωθικά» της χώρας.

Στα χρόνια της πρωθυπουργίας του έβαλε το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό καιαπό το συμφέρον της παράταξης και δεν έπαιξε την χώρα στα ζάρια, ενώ άλλοι έχτιζαν πολιτικές καριέρες πάνω στα ερείπια της χώρας.

 Τόλμησε και αναμετρήθηκε με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, την αδιαφάνεια και όλες τις παθογένειες του Ελληνικού κράτους. Ήρθε σε ρήξη με καναλάρχες, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεργολάβους, τραπεζίτες και πολλούς άλλους.Γι’αυτό το 2011 δόθηκε το σύνθημα « να τελειώνουμε με το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου». Τότε το πέτυχαν. Τώρα ΟΧΙ.

 Και μία προσωπική εμπειρία. Το 2008 όταν τα περισσότερα ΜΜΕ χτύπαγαν αλύπητα το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου είπα στον Πρόεδρο «Πρόεδρε μήπως πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου;» και μου απάντησε «Ανδρέα εάν είναι να γίνω πρωθυπουργός από τα διαπλεκόμενα καλύτερα να μην γίνω ποτέ. Τη νίκη θα μας την δώσει ο Λαός.» Αυτός είναι ο Παπανδρέου και ο νοώννοείτω.