Ημέρα προσφοράς η σημερινή για την 6η Υ.ΠΕ. καθώς η Διοίκηση προχώρησε στην οργάνωση και πραγματοποίηση εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι της κεντρικής διοίκησης, σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του ΠΓΝΠ "Παναγία η Βοήθεια" και τα υγειονομικά στελέχη των Κέντρων Υγείας, αιμοδότησαν ως ελάχιστη προσφορά στο Κέντρο Αίματος, για την κάλυψη συνανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη αλλά και σοβαρών αναγκών που γεννιούνται στα Τμήματα Αιμοδοσίας, εν μέσω πανδημίας.

Είναι η τρίτη φορά που η Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ. ανέλαβε την πρωτοβουλία για μία τόσο σημαντική δράση κινητοποιώντας τα στελέχη της, ως απόδειξη αγάπης και σεβασμού από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εθελοντών αιμοδοτών και την αποφυγή συγχρωτισμού, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι αιμοληψίες έγιναν με προγραμματισμένα ραντεβού.

Στόχος της Διοίκησης της 6ης Υ.ΠΕ. είναι η ενίσχυση των αιμοδοτικών αναγκών της πόλης μας και η προσέλκυση νέων μελών στην διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.