Ένας άνδρας εισέβαλε σε συρμό του μετρό στην Κωνσταντινούπολη κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλούσε δυο γυναίκες, σπέρνοντας τον τρόμο μέσα στο βαγόνι.

Μάλιστα, η στιγμή της εισβολής του άνδρα με το μαχαίρι στο χέρι του και οι απειλές του κατά των δυο γυναικών καταγράφηκαν σε βίντεο, το οποίο έγινε viral στα social media. Σε αυτό, ο άνδρας, ονόματι Εμρά Γιλμάζ, φαίνεται ότι διαπληκτίζεται αρχικά με μια γυναίκα ενώ όταν εμφανίζεται μια δεύτερη για να τον απωθήσει, αρχίζει να της φωνάζει ότι «θα της κόψει το πρόσωπο».

Οι δυο γυναίκες έμειναν στο βαγόνι και ο άνδρας βγήκε στην αποβάθρα. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης και οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν χθες με την κατηγορία της απειλής χρήσης όπλου, της απόπειρας τραυματισμού και της πρόκλησης φόνου και πανικού σε δημόσιο χώρο.

Μάλιστα, πρόκειται για σεσημασμένο, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές και τον βαραίνουν 20 διαφορετικά ποινικά αδικήματα.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο άνδρας υποστήριξε πως δεν σκόπευε να σκοτώσει τις γυναίκες αλλά έγινε έξω φρενών όταν η μία από αυτές δεν φορούσε τη μάσκα της σωστά. Όταν αυτή του απάντησε πως έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να τη στηρίξει στη μύτη της, τότε ο ίδιος παραδέχθηκε πως ενδεχομένως να παρεκτράπηκε λίγο.