Ένα ακόμα Fabulus Live από την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα!

Βιογραφικό Ελένης Φουρέιρα

Με το καλλίγραμμο σώμα της που θυμίζει βραζιλιάνα χορεύτρια και το άφρο μαλλί της η Ελένη Φουρέιρα καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα αντρών και γυναικών. Ποιος δεν έχει θαυμάσει τα μακριά της πόδια και τον τρόπο που χορεύει; Φυσικά όλοι!

Η Ελένη Φουρέιρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρή ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Να που τα κατάφερε! Όμως δεν έφτασε με την μια στη κορυφή. Ξεκίνησε παρακολουθώντας μαθήματα κιθάρας και θεάτρου και στη συνέχεια σπούδασε μοντελίστ και σχεδιάστρια ρούχων. Με ό,τι και αν ασχολούταν όμως πάντα ήξερε αυτό με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί ήταν το τραγούδι.

Πρωτοασχολήθηκε με το τραγούδι στα 18 της και ένα χρόνο αργότερα της έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στο pop συγκρότημα Mystique. Μέσα από το συγκρότημα αυτό απέκτησε αναγνώριση καθώς και πολύτιμα εφόδια και εμπειρίες. Αφού εμφανίστηκε με τις Mystique σε πίστες δίπλα σε μεγάλα ονόματα, η Ελένη πήρε την απόφαση να ξεκινήσει την σόλο καριέρα της.

Από κει και πέρα μόνο καλά της συμβαίνουν. Τον Φεβρουάριου του 2010 η Ελένη Φουρέιρα συμμετέχει στον Ελληνικό τελικό της Eurovision μαζί με τον Μάνο Πυροβολάκη, ηχογραφεί το τραγούδι «Μια νύχτα μόνο» μαζί με το Θηρίο και στα βραβεία Mad 2010 κάνει ντουέτο με τον Dan Balan στο τραγούδι του «Chica Bomb» που φυσικά γίνεται επιτυχία.

Η Ελένη δείχνει να μην κουράζεται ποτέ και είναι διαρκώς σε εγρήγορση αρπάζοντας κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Τον Νοέμβριο του 2010 συμμετέχει στο φιλανθρωπικό show του mega «Just the two of us» και μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη κατακτούν την πρώτη θέση. Και δεν σταματάει εκεί. Την ίδια περίοδο ολοκληρώνει την ηχογράφηση του πρώτου προσωπικού της δίσκου με τίτλο «Ελένη Φουρέιρα» το οποίο μέσα σε λιγότερο από δυο μήνες έγινε πλατινένιο.

Μάλλον η Ελένη Φουρέιρα έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας μιας και με το ό,τι ασχολείται γίνεται επιτυχία. Η φωνή, η εμφάνιση της, ο πεισματάρικος αλλά ενθουσιώδης και κοινωνικός χαρακτήρας της, όλα αυτά μαζί συμβάλλουν στην επιτυχία της αλλά και στην αγάπη που της δείχνει ο κόσμος. Και για όλα τα παραπάνω μας αρέσει πολύ...