Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Δεν μπορείς να αγαπήσεις τον Ακύλα Μεγαρίτη, μην υπερβάλουμε, αλλά νομίζω πως είναι φτιαγμένος ο ρόλος για να αγαπήσουμε τους υπόλοιπους που πάσχουν από αυτόν. Δεν θες να ξέρεις τι έχω ακούσει στο δρόμο. Με έναν τρόπο όμως, επειδή αντιλαμβάνονται ότι ο Αιμίλιος Χειλάκης κάνει τον κακό δεν με δένουν ότι είμαι ο κακός άνθρωπος που περπατάει στο δρόμο. Έχω την ευτυχία οι άνθρωποι να μου δίνουν συγχαρητήρια, αφού πρώτα μου αρχίζουν τα… ανάθεμα», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι οι περισσότερες δουλειές που έχω κάνει είναι στο Mega. Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα λάβει μέρος στο “Λόγω Τιμής”, αλλά δεν με είχανε πάρει τότε. Το να βλέπω σκηνές που είμαστε παιδιά και να παίζουμε τόσο ώριμα, κάτι καλό γινόταν από τότε. Είναι τα νιάτα μας το Mega. Εγώ έγινα διάσημος στα 28 ευτυχώς είχα ήδη κάνει πράματα. Δεν με πέτυχε πεινασμένο, αλλά ήρθε ως υπέροχο επιδόρπιο».

Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Ήταν ένας όγκος καλοήθης, στη βάση του κρανίου. Ευτυχώς δεν έπαθα μεγάλο κακό γιατί σε ένα μήνα μέσα από την ώρα που το κατάλαβα είχε γίνει η εγχείρηση».