Η Σοφία Βόσσου μίλησε στο Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα για την έναρξη της καριέρας της, τη Eurovision, τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει και η ίδια, τη δημιουργία οικογένειας, την πρόταση γάμου που αποδέχτηκε για να μη… γίνει ρεζίλι αλλά και για τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Επανήλθε η υγεία μου, όλα καλά. Όταν τραγουδάω την Άνοιξη, απογειώνομαι. Μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα τη μάνα μου στο μαγαζί που δούλευα και λιποθύμησε. Με άκουσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ήρθε και μου είπε “έχεις πάρα πολύ ωραία φωνή κοριτσάκι μου, αλλά είσαι πάρα πολύ χοντρή” κι εγώ του απάντησα ότι “κι εσύ έχεις μεγάλη μύτη”», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Βόσσου είπε στη συνέχεια: «Συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο. Έχω αντιμετωπίσει τέτοια πράγματα. Η Eurovision ήταν μεγάλος σταθμός για μένα. Με ζήτησαν από γαλλικό κανάλι και δεν μου το είπαν ποτέ».

«Δεν ήθελα ποτέ οικογένεια, ούτε γάμους, ούτε τίποτα. Όταν ήμουν έγκυος συνέβη κάτι με τον σύζυγό μου που δεν μου άρεσε και γι’ αυτό χωρίσαμε. Δεν κλυδωνίστηκε η σχέση μας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τότε που βγήκε στην τηλεόραση, είχε κάνει τον κύκλο της. Η ερωτική μας σχέση σταμάτησε, αλλά η αγάπη μας ποτέ. Μου έκανε πρόταση γάμου, αλλά γιατί να τον παντρευτώ; Σαν παντρεμένοι ζούσαμε δέκα χρόνια», πρόσθεσε επίσης η Σοφία Βόσσου.