Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας,η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας και  το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν,παρουσιάζουν το λεύκωμα «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Επίδαυρος 1985-1998», με ανέκδοτες φωτογραφίες από τις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης στην Επίδαυρο, τραβηγμένες από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη του Θεάτρου Τέχνης Κωστή Καπελώνη. 

Η παρουσίαση του λευκώματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στις 8:30μμ, από τους: Κώστα Καζάκο,Ευανθία Στιβανάκη, Βασίλη Κόκκαλη και Κωστή Καπελώνη

Το λεύκωμα είναι ένα ντοκουμέντο της ιστορίας του Θεάτρου Τέχνης και στις σελίδες του εμφανίζονται μερικές από τις σημαντικότερες μορφές του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου.

“Το μοναδικό, ιστορικής αξίας λεύκωμα, αφηγείται την περιπέτεια ενός γοητευτικού ταξιδιού του Θεάτρου Τέχνης και των ανθρώπων του για δεκατέσσερα συνεχή καλοκαίρια στην Επίδαυρο, μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα που έρχονται για πρώτη φορά στο φως, που δημιούργησε ο σκηνοθέτης του Θεάτρου Τέχνης Κωστής Καπελώνης” (Εφ. ΑΥΓΗ)

“Στις σελίδες του παρουσιάζονται μοναδικά κλικ που απέδωσαν σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα. …Η έκδοση μοιάζει με μια βουτιά στον κόσμο του θεάτρου και σε στιγμές μοναδικών ανθρώπων.” (Εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ)

Το φωτογραφικό λεύκωμα είναι μια έκδοση του Θεάτρου Τέχνης και των ΕκδόσεωνΑιγόκερως. Ο Κωστής Καπελώνης έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα των φωτογραφιών, για την επ' άπειρον επανέκδοση του βιβλίου, με σκοπό να καλύπτονται ανάγκες της συντήρησης του Αρχείου του Θεάτρου Τέχνης. 

INFO

Παρουσίαση λευκώματος «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Επίδαυρος 1985-1998» 

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στις 8:30μμ

Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»

Πληροφορίες: Τηλ. Ταμείου 2610273613

Φ. Κορομπέλη τηλ. επικοινωνίας 6931181093

Ηλεκτρονική κράτηση προσκλήσεων:

https://www.ticketservices.gr/event/parousiasi-leukomatos-theatro-texnis-karolou-koun/?eventid=6924&showid=45632

Το θέατρο θα λειτουργήσει ως αμιγής  χώρος

Οδηγίες προσέλευσης θεατών:

Εφόσον το θέατρο λειτουργεί ως αμιγής χώρος, οι θεατές εισέρχονται κατόπιν

υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο τους στο χώρο:

α. πιστοποιητικού εμβολιασμού

ή β. πιστοποιητικού νόσησης

Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από 4 έως και 11 ετών προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας , σύμφωνα με τη παρ.3 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ. 1 σχετικού.

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Είναι υποχρεωτική η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας με την ένδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης

Η προσέλευση των θεατών πρέπει να γίνεται 60 λεπτά πριν την εκδήλωση  προς αποφυγή συνωστισμού