Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ενώ η κατάσταση στη δίκη του Λάμπρου βγαίνει εκτός ελέγχου, μια σφοδρή σύγκρουση του Λευτέρη με τον πατέρα του οδηγεί τον νεαρό σε ολέθριες αποφάσεις για τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV’Oclock, ο Ακύλας συνεχίσει τις προσπάθειες να ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής. Ωστόσο, οι έρευνές του θα γίνουν αφορμή να δεχθεί ένα ισχυρότερο χτύπημα. Ο ισχυρός και αδίστακτος άνδρας μαθαίνει κάποια από τα μυστικά ενός άλλου μέλους της οικογένειας Μεγαρίτη, του Λευτέρη και σοκάρεται. Έτσι, παίρνει τις δικές του αποφάσεις για το μέλλον του γιου του.

Οι εξελίξεις για τον Λευτέρη στις Άγριες Μέλισσες προμηνύονται καταστροφικές. Τις επόμενες μέρες πατέρας και γιος θα έχουν μια αναμέτρηση με ολέθρια αποτελέσματα. Αυτή η κατάσταση, όμως, φέρνει στα όριά του τον Λευτέρη, ο οποίος δεν αντέχει να ζει κάτω από τον ζυγό του αυταρχικού και επικίνδυνου πατέρα του.

Ο νεαρός κάνει απόπειρα αυτοκτονίας θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του. Αυτή η κίνηση, όμως, ταράζει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες στις Άγριες Μέλισσες.