Φιάσκο χαρακτηρίζει τη συνάντηση των καρναβαλιστών με την πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρα Κουρή το πλήρωμα 40.

Σε ανάρτηση του αναφέρει τα εξής: «Μετά τη συνάντηση-φιάσκο στις 22/11/2021 της προέδρου με τα πληρώματα, στην οποία για μία ακόμη φορά διαπιστώσαμε τη μη διάθεση για συνεργασία, σας δηλώνουμε ότι:

Το πλήρωμα 40 δεν θα παρευρεθεί πάλι σε συναντήσεις τέτοιου τύπου, στις οποίες η πρόεδρος προσπαθεί να χρωματίσει το μαύρο, άσπρο (ενώ το καρναβάλι διαθέτει πανδαισία χρωμάτων!).

Το πλήρωμα 40 δεν θα παρευρεθεί, πάλι, σε συνάντηση με την πρόεδρο, η οποία κάθε φορά εριστική και προκλητική συνηθίζει να πετάει την μπάλα στην εξέδρα και από κει στο γκαζόν της «δήθεν» πολιτικής, όπου μηδενίζει όλους τους πριν και όλα τα πριν, στο Καρναβάλι.

Το πλήρωμα 40 δεν θα παρευρεθεί, πάλι, σε συνάντηση, αν αυτή δεν περιλαμβάνει, την ανακοίνωση της εύρεσης χώρου στέγασης των εξοστρακισμένων πληρωμάτων. Επειδή, στην τελευταία συνάντηση ακούσαμε πολλές φορές από την πρόεδρο ότι σέβεται την παράδοση του Πατρινού Καρναβαλιού (τόσες πολλές φορές που στο τέλος, είναι αλήθεια, πεισθήκαμε για το αντίθετο!), να της επισημάνουμε ότι, τα άρματα των πληρωμάτων, αποτελούν σημαντικό κομμάτι της δημιουργικής παράδοσης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Τέλος, το πλήρωμα 40, που έχει κατασκευάσει μαριονέτες, σαν κατασκευή χειρός, δεν θέλει, να γίνει το ίδιο, μαριονέτα στα χέρια της προέδρου, που μία θέλει και μία δεν θέλει τα πληρώματα και που τα καλεί να της κάνουν προτάσεις τέλος Νοέμβρη, ενώ έχει καταλήξει για το πρόγραμμα και τα δρώμενα του καρναβαλιού και έχει καταρτίσει ήδη τον προϋπολογισμό!

Και για να μην ανησυχείτε κα πρόεδρε, αν δεν καταφέρετε να βρείτε χώρο για τα άρματα, στην επόμενη παρέλαση θα σας τα σχεδιάσουμε σε στυλ κόμικ και θα σας τα φέρουμε!

Για το πλήρωμα 40

Α΄ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Β΄ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ».