Στο χθεσινό επεισόδιο, η αρχή έγινε με μία επιβράβευση για τους κορυφαίους εννιά, που παλεύουν να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Η παραγωγή χάρισε μία ημέρα χαλάρωσης και παιχνιδιού για τα μοντέλα, ούτως ώστε να αποφορτιστούν για λίγο από τις απαιτητικές δοκιμασίες. Εκεί βέβαια οι εντάσεις δεν έλειψαν και τα καρφιά εκτοξεύονταν συνεχώς.

Για την δοκιμασία αποχώρησης τα παιδιά στήθηκαν μπροστά στον φακό του Bill Georgoussis ως fashion αγγελιαφόροι με ρομαντική διάθεση, κρατώντας από ένα γιγαντιαίο prop, με το οποίο «έστειλαν» το δικό τους μήνυμα. Φυσικά δεν ήταν μόνοι τους καθώς καλεσμένοι έκπληξη τους βοήθησαν να βγάλουν το απαραίτητο συναίσθημα και να φτάσουν στον στόχο τους.

Οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός είχαν να πάρουν μια δύσκολη απόφαση, καθώς ο αριθμός των παιδιών έχει μειωθεί σημαντικά.

Τελικά έκριναν ότι η Μαρία είχε την χειρότερη λήψη κι αποχώρησε. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ενώ κι οι υπόλοιποι παίκτες λύγισαν, μιας κι η Μαρία ήταν μια ήρεμη δύναμη στον διαγωνισμό.