Μεγαλώνει ο απολογισμός των θυμάτων από τη αιματηρή εισβολή του τζιπ στη χριστουγεννιάτικη παρέλαση στη Γουόκεσα του Ουισκόνσιν, καθώς υπέκυψε ακόμη ένα παιδί, με τους νεκρούς να φτάνουν τους έξι.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι αρχές χθες Τρίτη, κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του κατηγορουμένου ράπερ ενώπιον δικαστηρίου, πέραν των 6 νεκρών, οι τραυματίες είναι 62.

Ο 39χρονος «MathBoi Fly», κατά κόσμον Ντάρελ Μπρουκς, θα αντιμετωπίσει πλέον δίωξη για 6 και όχι 5 ανθρωποκτονίες από πρόθεση, όπως διευκρίνισε η εισαγγελική λειτουργός Σούζαν Όπερ.

Κατηγορείται πως έριξε εσκεμμένα το κόκκινο SUV που οδηγούσε πάνω στο πλήθος των ανθρώπων που είτε συμμετείχαν είτε παρακολουθούσαν την ετήσια χριστουγεννιάτικη παρέλαση στη Γουόκεσα του Ουισκόνσιν, κοντά στο Μιλγουόκι.

Καθεμιά από τις κατηγορίες επισύρει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

«Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένη να ενημερώσω το δικαστήριο ότι πληροφορηθήκαμε τον θάνατο άλλου ενός παιδιού στην υπόθεση αυτή», είπε η κυρία Όπερ, διευκρινίζοντας πως θα απαγγελθεί άμεσα και έκτη κατηγορία στον φερόμενο ως δράστη.