Νέο τροχαίο στο Ηράκλειο, με τον άτυχο διανομέα να χάνει τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και να πέφτει στο δρόμο. Ο ντελιβεράς εξηγεί στην κάμερα τι ακριβώς συνέβη…

Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για ένα ντελιβερά στο Ηράκλειο ο οποίος τραυματίστηκε, τη στιγμή που πετάχτηκε στον δρόμο ένα αδέσποτο σκυλί, με τον ίδιο να περιγράφει στον τηλεοπτικό φακό τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (20-11-2021).

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Λ. Πλαστήρα, με τον διανομέα να τραυματίζεται στο πόδι και να παίρνει αναρρωτική άδεια 18 ημερών. Όπως υποστήριξε ο ίδιος ανέβαινε την Λ. Πλαστήρια επιστρέφοντας από παραγγελίες στην περιοχή των Καμινίων και λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο, στο ύψος γνωστού εστιατορίου, πετάχτηκε στον δρόμο αδέσποτο σκυλί, το οποίο κυνηγούσε άλλο αδέσποτο, όπως διαπίστωσε αργότερα.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει με συνέπεια να χτυπήσει το σκυλί και να συρθεί στο οδόστρωμα αρκετά μέτρα παρακάτω. «Σύρθηκα στο οδόστρωμα περίπου στα 15 μέτρα, με πλάκωσε και το μηχανάκι. Ευτυχώς, φορούσα κράνος και με έσωσε το μπουφάν. Αν ο καιρός ήταν βροχερός τα πράγματα θα ήταν χειρότερα ενώ για καλή μου τύχη, εκείνη τη στιγμή δεν κυκλοφορούσαν άλλα οχήματα στον δρόμο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο ντελιβεράς ο οποίος εργάζεται στον χώρο εδώ και 6 χρόνια.

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου συζητούσε με συνάδελφο του για ένα περιστατικό που σημειώθηκε το προηγούμενο βράδυ στην περιοχή του ΕΛΜΠΕΠΑ, όπου στάθηκε τυχερός από γάτα, χωρίς όμως να μπορούσε να φανταστεί την συνέχεια.

«Γλίτωσα από γάτα, αλλά την έπαθα από αδέσποτο σκύλο. Σίγουρα δεν φταίει το σκυλί. Αγαπώ τα ζώα», πρόσθεσε ο ίδιος. Και στο παρελθόν ο ντελιβεράς, όπως ισχυρίζεται, έχει κινδυνέψει από αδέσποτα σκυλιά με επιθετική συμπεριφορά σε άλλα σημεία του Ηρακλείου, όπως στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου και του Αη Γιάννη Κνωσού.

«Στο παρελθόν αδέσποτος σκύλος με δάγκωσε στο αριστερό μου πόδι. Πάω για δουλειά και δεν ξέρω αν επιστρέψω σπίτι», επισήμανε ο κ. Γιαμαλάκης.