Ο Κώστας Κρομμύδας άνοιξε το σπίτι του στην Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα της εκπομπής του OPEN, «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο». Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε, μεταξύ άλλων, για την «συγγένεια» με την Ελένη Μενεγάκη και το ελληνικό #metoo που πρωταγωνίστησε το τελευταίο διάστημα στον θεατρικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Κώστας Κρομμύδας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα με την Ελένη Μενεγάκη… Γιατί να κάνουμε; Όταν έρχεται εδώ απέναντι χαιρετιόμαστε σαν τις καλές γειτόνισσες. «Γεια σου Ελένη», «Γεια σου Κώστα» και τέτοια πράγματα. Προσπαθούμε να βρούμε τι συγγένεια έχουμε».

«Είναι θλιβερό… Δηλαδή θα υπερασπιστώ τον κολλητό μου φίλο, ο οποίος στην πορεία αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής; Μπορεί να μην τον κατηγορήσω, μπορεί να επιλέξω να μην πω τίποτα αλλά όχι και να τον υπερασπιστώ» πρόσθεσε με σαφήνεια ο ηθοποιός και συγγραφέας για το ελληνικό #metoo στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN.

«Είδα ότι πολλά πράγματα επισκιάστηκαν, γιατί βγήκαν όλοι και μιλούσαν. Βγήκαν και περιπτώσεις που κατ’ εμέ επισκίασαν τα πραγματικά προβλήματα. Δεν μπορεί δηλαδή να επισκιαστεί μια κοπέλα που βιάστηκε ή παρενοχλήθηκε σεξουαλικά με κάποιον που λέει «ναι, και μένα με κοίταξε» για να βρει τα δυο, τρία λεπτά δημοσιότητας».