Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη νέα ζωή στην Πάτρα και για το αν σχεδιάζει με τη σύζυγό του να αποκτήσουν τρίτο παιδάκι.

Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, εσύ και η οικογένειά σου, έχετε μετακομίσει στην Πάτρα. Πες μας για τη νέα σας ζωή…

Είμαστε σε μία αγροικία έξω από την Πάτρα. Τα παιδιά μας, έχουν μία πολύ καλή ποιότητα ζωής. Κάνουν ποδήλατο, φυτεύουν, έρχονται σε επαφή με ζώα. Με το που περνάω τα διόδια, ανοίγει η καρδιά μου. Περιμένω να βάλω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί δικής μου παραγωγής, να φάω λάχανο από τον κήπο και να ψήσουμε οικογενειακώς. Κάθε μέρα είναι Πάσχα για μας όταν επιστρέφω σπίτι.

Υπάρχει κούραση λόγω των μετακινήσεων από την Πάτρα στην Αθήνα;

Η κούραση είναι λίγο μεγαλύτερη από το να έμενα στο Λαύριο και να πήγαινα στο στούντιο στη Παλλήνη. Μετά από 22 χρόνια στην τηλεόραση, έχω πλέον την «ατζέντα» που μπορώ, 24ωρες το 24ωρο, για να έχω όλο το ρεπορτάζ χωρίς να χρειάζεται να είμαι στο γραφείο. Δεν σημαίνει ότι κάθομαι στην Πάτρα και έρχομαι απλά για την εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Η εκπομπή στήνεται από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, είναι ζωντανός οργανισμός. Δεν μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος, αν δεν ξέρω ότι η επόμενη εκπομπή είναι στημένη. Μακάρι να ήταν τα χιλιόμετρα όλη η σκοτούρα της ζωής μου.

Μιλάμε για μία οριστική μετακόμιση στην Πάτρα;

Είναι μόνιμη απόφαση να είμαστε πλέον εκεί, αρκεί να μην με χωρίσει η γυναίκα μου αλλά ελπίζω να είμαι καλό παιδί και να μη συμβεί αυτό (γέλια).

Τι φόβους και ανησυχίες έχεις ως πατέρας;

Σε κάποια ζητήματα είμαι αρκετά χαλαρός. Για παράδειγμα, δεν έχω ως πατέρας το άγχος να μην πέσει κάτω από το ποδήλατο και χτυπήσει. Είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, φοβάμαι τη στιγμή που θα πάει να κοιμηθεί στο σπίτι κάποιας φίλης της και είμαι σίγουρος πως δεν θα καταφέρω να κοιμηθώ από το άγχος μου τα πρώτα βράδια που θα συμβεί αυτό. Σε ό,τι αφορά τα social media, θα φροντίσω τα παιδιά μου να είναι τα τελευταία στην ηλικία τους που θα πάρουν στα χέρια τους δικό τους κινητό τηλέφωνο.

Είναι στα σχέδια σας ένα τρίτο παιδάκι;

Με τίποτα! Αποξενωθήκαμε ως σύντροφοι με τη γέννηση των παιδιών, διότι αυτά ήταν η απόλυτη προτεραιότητα της Μαρίας. Θέλω να έχω περισσότερο χρόνο με τη γυναίκα μου και ένα τρίτο παιδί θα μας απομάκρυνε. Τώρα που σιγά σιγά μεγαλώνουν, μπορούμε να τα αφήνουμε στις γιαγιάδες ένα διήμερο και να πηγαίνουμε μία εκδρομή. Είχαμε πάψει να είμαστε «γκόμενοι», αλλά δεν μπορώ να την κατηγορήσω που είναι τόσο καλή μητέρα. Δεν μπορώ να πω, όμως, ότι δεν με πείραξε και ότι δεν υπήρξα και γκρινιάρης.

Πηγή: Εγώ