Για την προσωπική τους ζωή μίλησαν η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης και μάλιστα, αναφέρθηκαν επίσης στη μεγάλη απώλεια κιλών του ηθοποιού.

Το ζευγάρι έκατσε στον καναπέ του Dot και μίλησε ανοιχτά για την σχέση του. Αρχικά, ο Τάσος Ιορδανίδης εξήγησε πως η γυναίκα του τον στήριξε πάρα πολύ στην προσπάθειά του να χάσει κάποια κιλά.

«Το βάρος το έχασα, γιατί έπρεπε να ανανεώσω τους όρκους αγάπης με τη γυναίκα μου. Πέρα από την πλάκα, εντάξει, έγινε επειδή αποφάσισα ότι πρέπει να κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση καλώς ή κακώς θέλει τα προϊόντα της με κάποιο αμπαλάζ», εξήγησε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Τότε, η Θάλεια Ματίκα παρενέβη στην συζήτηση και εξήγησε τον ρόλο που έπαιξε η ίδια στην αλλαγή της εμφάνισής του. «Ο Τάσος όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο επιχειρείν του θεάτρου, είχε αφήσει πολύ το κομμάτι της εμφάνισης του. Το είχε παραμελήσει τρομερά, δεν προλάβαινε, ξεσπούσε στις ένοχες απολαύσεις της ζωης. Κρυβόταν πίσω από ρόλους. Κάποια στιγμή στην καραντίνα, τα πράγματα έφτασαν στο αμήν, σε σημείο που εγω που δεν ασχολούμαι με αυτά, του είπα: "Τάσο, πρέπει όπωσδήποτε κάτι να γίνει". Του χτύπησα πολλές φορές το καμπανάκι», δήλωσε.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Τάσος Ιορδανίδης, τονίζοντας όλα εκείνα που ξεχωρίζει ο ίδιος πάνω στη γυναίκα του. «Θαυμάζω την ακεραιτότητά της. Το λέω πάντα, όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία. Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον. Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με τις δυνατότητές της πάντα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια», είπε χαρακτηριστικά.