Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» σχετικά με τον φίλο του και προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη.

Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού να δηλώνει σοκαρισμένη με τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου.

«Αντώνης Ρέμος… Το ξέρετε όλοι ότι είναι φίλος μου αγαπημένος, όμως παρόλα αυτά οφείλω να είμαι αντικειμενική γιατί σε αυτή την εκπομπή έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Έχουμε πει πολλές φορές και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν εκπροσωπώ κανέναν από τους φίλους μου που κάνουμε εδώ αυτή την εκπομπή. Δεν αφαιρούμε το δικαίωμα από κανέναν άνθρωπο να νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί ανθρώπους που αυτή τη στιγμή βρίσκονται προφυλακισμένοι για σοβαρά αδικήματα, από τη στιγμή που είναι φίλος του.

Και εμείς όμως έχουμε το δικαίωμα ως άνθρωποι και ως εκπομπή να διαφωνούμε ή να περιμένουμε να εκδικαστούν αυτές οι υποθέσεις, ας κρατάμε όλοι μας αποστάσεις.

Ο Αντώνης και ο Πέτρος έκαναν πολύ στενή παρέα σε οικογενειακό πλαίσιο. Του δίνω το άλλοθι να μη γνώριζε. Από τη στιγμή που τα μαθαίνει ίσως εγώ στη θέση του να έλεγα “Παιδιά δεν ξέρω”. Το ίδιο σοκ με εσάς έπαθα. Αν είναι τόσο σίγουρος που θα έβαζε το χέρι του στη φωτιά, θα φανεί στο χειροκρότημα…» τόνισε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.


Βίντεο: tlife.gr