Έχοντας στις τσέπες τους τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 37,7 γραμμαρίων, τις οποίες είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από έναν Έλληνα στις Σέρρες, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών δυο Έλληνες, ο ένας από τους οποίους είναι ανήλικος!

Αυτό που δεν περίμεναν οι αστυνομικοί ήταν ότι ο διακινητής των ναρκωτικών έκανε ταυτόχρονα και... λαθρεμπόριο προϊόντων καπνού! Όταν τον συνέλαβαν στο σπίτι του, βρήκαν άλλα 47,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ κατέσχεσαν και 195 ευρώ. Όμως, βρήκαν και 605 συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 30 κιλών και 250 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου, όπως αναφέρει το protothema.

Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με κατηγορίες για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση, ενώ ο προμηθευτής κατηγορείται και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία. Επιπλέον, στους γονείς του ανήλικου ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας του.