Αίσιο τέλος έχει η κόντρα της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μουσικοσυνθέτης δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πως άκουσε την Αθηνά Παντελίδου πάνω από τον τάφο του γιου της, να καταριέται αυτόν και τα παιδιά του.

Οι δηλώσεις αυτές είχαν προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειας τραγουδιστή, που έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους και τον καλούσε να ανακαλέσει. Εκείνος με τη σειρά του ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

«Αυτό το γεγονός δε συνέβη ποτέ»
HΑθηνά Παντελίδου μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εξήγησε πως τη δέχεται και ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Δέχομαι τη συγγνώμη του κυρίου Θεοφάνους. Είναι μεγάλο πράγμα να ζητάς συγγνώμη, έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου. Έκανε λάθος ο κύριος Θεοφάνους, κάτι άλλο ήθελε να πει, κάτι άλλο είπε. Δε θα κινηθώ νομικά, εμένα μου αρκεί η συγγνώμη του. Εννοείται ότι αυτό το γεγονός δε συνέβη ποτέ» ήταν η δήλωσή της.

Στην εκπομπή μίλησε ζωντανά και ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, που εξήγησε πως η δημόσια συγγνώμη του μουσικοσυνθέτη καλύπτει τους συγγενείς του αξέχαστου τραγουδιστή.

Πριν από δύο ημέρες ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε στο Twitter
Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος.

Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική.

Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…».