Η Βέρα Μακρομαρίδου έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου και μίλησε για την εξέλιξη του ρόλου της ως Άσπα στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» αλλά κι αν μάθει ο Κωστής ότι τον απατούσε με τον Στεφανή.


Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της;

Να μη μάθει ο Κώστας ότι τον απατούσε με τον Στεφανή και γίνει βούκινο στο χωριό! Να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της. Φοβάται την αντίδραση του Κώστα, της Βασιλικής, της κοινωνίας…

Θα αποκαλυφθεί ποτέ αυτό το μυστικό;

Ναι, δυστυχώς. Και ο Κώστας θα χειροδικήσει. Η Άσπα δεν περίμενε ποτέ από τον άντρα της να απλώσει χέρι πάνω της, να της ρίξει ξύλο. Και να της το έλεγαν,δεν θα το πίστευε ότι αυτός που αγάπησε θα γινόταν βίαιος απέναντί της. Πίστευε ότι θα τη χώριζε, μέχρι εκεί. Όχι το άλλο ξέσπασμα. Η Άσπα ξέρει ότι ο Κώστας είναι καλός άνθρωπος και ότι, όταν του εξηγήσει, θα καταλάβει ότι έχει μετανιώσει για το λάθος της ενώ είναι έτοιμη να δεχτεί όποια απόφασή του, που μπορεί αν είναι και το διαζύγιο. Αλλά δεν περιμένει την βία. Κάποιος, όμως, σφυρίζει στον Κώστα την απιστία, του βάζει φωτιά και τον κάνει έξαλλο! Δεν είναι χαρακτηριστικό του η βία. Η Άσπα θεωρεί την συμπεριφορά του αυτή μεμονωμένη. Ωστόσο, μετά τον ξυλοδραμό, θα σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα πρέπει να μείνει κοντά του, αν θέλει αυτόν τον γάμο καθώς ο Κώστας έβαλε το τι θα πει η κοινωνία πάνω από την ίδια και την αγάπη τους.