Το ekiosky’s, η Νο1 ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα καθημερινά μικρο-ψώνια, ήρθε στην Πάτρα!

Έτσι, όλοι εμείς που μένουμε Πάτρα μπορούμε πλέον να μπαίνουμε στο www.ekioskys.gr ή στο ekiosky’s app και να παραγγέλνουμε τα πάντα: Καφέ, είδη περιπτέρου, σοκολάτες, πατατάκια, μπίρες αλλά και προϊόντα σούπερ μάρκετ, όπως ζυμαρικά, γάλα, λαχανικά, ακόμα και απορρυπαντικά ή αποσμητικά.

Όλα αυτά έρχονται άμεσα στην πόρτα μας χωρίς χρέωση παράδοσης και μάλιστα σε ώρες και ημέρες που τα υπόλοιπα μαγαζιά είναι κλειστά.


Όμως τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Γιατί το ekiosky’s τρέχει από τον Νοέμβριο μεγάλο διαγωνισμό με τεράστιο δώρο: Το εξαντλημένο XBOX Χ SERIES! Δηλαδή, με κάθε παραγγελία που κάνουμε στο ekiosky’s από την Πάτρα, μπαίνουμε σε κλήρωση για να κερδίσουμε την καταπληκτική κονσόλα της Microsoft, που τη βρίσκουμε δύσκολα στα καταστήματα ηλεκτρονικών. Οι συμμετοχές μάλιστα δεν είναι μοναδικές, έτσι όσο περισσότερες αγορές κάνουμε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε για να κερδίσουμε το μεγάλο δώρο. Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από 12 Νοεμβρίου και θα τρέχει έως 05/12.

Το ekiosky’s εξυπηρετεί καθημερινά το κέντρο και το βόρειο τμήμα της Πάτρας, από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων έως το Πανεπιστήμιο, από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8:30 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ, 365 ημέρες τον χρόνο, μέσα από το www.ekioskys.gr ή μέσω του ekiosky’s app. Προσφέρει άμεση και δωρεάν παράδοση, με ελάχιστη παραγγελία 5€.

ekiosky’s, ο από μηχανάκι θεός που σου κάνει τα καλύτερα δώρα!