Όταν κυκλοφόρησε η ταινία «A Star is born», όλοι μιλούσαν για ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα στους πρωταγωνιστές Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ.

Ακόμα και την ημέρα της απονομής των Όσκαρ, τα βλέμματα που αντάλλαξαν πάνω στην σκηνή, έκαναν τους πάντες να συζητούν για έναν έρωτα που είχε γεννηθεί στο σετ γυρισμάτων της ταινίας.

Ο χωρισμός μάλιστα, του ηθοποιού με την Ιρίνα Σάικ, που συνέπεσε με την κυκλοφορία της ταινίας, ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζονταν τα δημοσιεύματα για να υποστηρίξουν ότι «άφησε» το μοντέλο για τη διάσημη τραγουδίστρια. Ωστόσο, μέχρι τώρα κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε τις φήμες.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Μπράντλεϊ Κούπερ σπάει την σιωπή του και με αφορμή την ταινία «House of Gucci», στην οποία πρωταγωνιστεί η Lady Gaga ως Πατρίτσια Ρετζιάνι, μίλησε στο Hollywood Reporter για την σχέση που είχαν τότε.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, εκείνη η μέρα στη σκηνή των Όσκαρς ήταν και για τον ίδιο, αλλά και για τη Lady Gaga περισσότερο ένας τρόπος αποφόρτισης, παρά μία εμφάνιση δύο ερωτευμένων.

«Κάναμε σαν να παίζαμε στην ταινία. Υποκρινόμασταν τους ερωτευμένους. Την βοηθούσε να ελέγξει το άγχος και το φόβο της στη σκηνή», εξηγεί ο ηθοποιός για την ημέρα της απονομής των βραβείων.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Σε εμένα προσωπικά, μειώνει τα επίπεδα άγχους. Στη συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας, το ζευγάρι ερωτεύεται. Πρόκειται για μια εκρηκτική στιγμή που κορυφώνεται ανάμεσά τους μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. Θα ήταν παράξενο αν καθόμασταν και οι δύο σε δυο σκαμπό, έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο στο κοινό».

Τέλος, αναφέρθηκε στη Lady Gaga και δήλωσε πως πρόκειται για ένα πολύ χαρισματικό πλάσμα. «Είναι απίστευτα χαρισματική, αλλά και όμορφη. Ξεκινώντας να δουλεύουμε μαζί, κατάλαβα πως δεν έχει όρια στο τι μπορεί να πετύχει, αλλά και στο πόσο δεσμεύεται με αυτό που θέλει», είπε χαρακτηριστικά.