Αν ο ανδριάντας του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Μιχαλακόπουλο στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως μπορούσε να σηκωθεί να φύγει από το σημείο όπου είναι, σίγουρα θα το είχε κάνει εδώ και αρκετά χρόνια.

Παρέα ίσως με το άγαλμα στο σιντριβάνι της ίδιας πλατείας.  Δεν μπορεί όμως. Έτσι είναι αναγκασμένος να δέχεται από τη μία τους βανδαλισμούς των γνωστών  - αγνώστων και από την άλλη τον καθαρισμό των εργαζομένων του δήμου που λόγω τω συχνών καλλιτεχνικών ανησυχιών που έχουν πάνω του οι γνωστοί άγνωστοι, είναι το ίδιο συχνοί.

«Φόρεσαν» λάθος νούμερο καπέλο στο άγαλμα του Ανδρέα Μιχαλακόπουλου

«Θύμα» για ακόμη μια φορά έπεσε το άγαλμα του Ανδρέα Μιχαλακόπουλου στην πλατεία Όλγας.
Πριν λίγο καιρό του είχαν προσθέσει στήθος, αυτή τη φορά… λάθος καπέλο.

Σε post του στο facebook o συμπολίτης μας Tζίμης Πολίτης γράφει με πολύ χιούμορ: “Κοτζάμ πρωθυπουργός, με λάθος νούμερο καπέλο; Α! οι παλιοί τα πρόσεχαν αυτά… Τιμωρία η “φυλακή”, έστω και κοντή”


Τι άλλο θα τον βρει σε αυτή την πλατεία που είναι και στην πόλη που βρίσκεται με τον υποβάθμιση της να συνεχίζεται και να είναι διαχρονική, κανείς δεν ξέρει…

Τελευταίως συμπολίτες μετά τον βανδαλισμό που είχε υποστεί ο ανδριάντας πριν από μερικούς μήνες ανέλαβαν πρωτοβουλία, αγανακτισμένοι για την ντροπή που υπάρχει στην πλατεία  προσπάθησαν να καθαρίσουν τον ανδριάντα , τρίβοντας τις μπογιές με σύρμα και διάφορα απορρυπαντικά , με αποτέλεσμα να γδάρουν μέρος της επιφάνειας του  και να φτάσουν στον μπρούτζινο σώμα του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταστρέψουν τη συνοχή του ανδριάντα.