Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας την Παρασκευή στο OPEN. Ο αγαπημένος δημιουργός είχε, μάλιστα, μια πολύ ευαίσθητη στιγμή όταν και αναφέρθηκε στην καταγωγή και την απώλεια του πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Μακαλιά πως «χάρηκα που κάποια στιγμή μου είπες ότι είσαι από την Κεφαλονιά. Ο πατέρας μου ήταν Κεφαλονίτης και γω είμαι διότι δεν μπορεί να μην είσαι αυτό που ήταν ο πατέρας σου. Το αίμα που ρέει στις φλέβες μας είναι πάντα το αίμα του πατέρα και της μητέρας μας».

«Είχαμε δύσκολη σχέση με τον πατέρα μου, όπως και με την μητέρα μου έχουμε κατά καιρούς δύσκολη σχέση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι συγκρούσεις δεν εμπεριέχουν και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αγάπης. Δεν μπορείς να ξεχάσεις ότι αυτοί οι άνθρωποι σου έδωσαν αυτό το τεράστιο δώρο της ζωής».

«Σήμερα θα έλεγα στον πατέρα μου… Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα» συμπλήρωσε, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, ο δημιουργός των επιτυχιών στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.