Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε την Παρασκευή ο Στέφανος Δημουλάς προκειμένου να συναντήσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο χορευτής και κριτής του DWTS μίλησε για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Δημουλάς σημείωσε χαρακτηριστικά  πως «πιστεύω πως από μόνος μου θα μπορούσα να καταφέρω τα ίδια πράγματα, ίσως λίγο λιγότερα, που κατάφερα με την υποστήριξη των γονιών μου. Αναντίρρητα η υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον παίζει αναντικατάστατο ρόλο και είμαι πολύ ευγνώμων και τυχερός που έχω δύο τόσο υπέροχες ψυχές δίπλα μου έστω και από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά».

«Όταν μεγάλωσα έκανα πολύ πιο ώριμες συζητήσεις μαζί τους και ειδικά με τον πατέρα μου. Όταν ο πατέρας γυρνάει και λέει στον γιο του, «εγώ όταν πηγαίνω στο δικαστήριο και κάποιος με ρωτάει αν φοβάμαι μήπως ο γιος μου πάρει άλλους δρόμους, που η Ελλάδα δεν τους υποστηρίζει τόσο όσο στο εξωτερικό, απαντώ ότι στα 25 πήγα και είπα στους γονείς μου ότι αγαπώ την Λούσι και αυτή θέλω να παντρευτώ. Έτσι και έρθει λοιπόν ο γιος μου και μου πει ότι αγαπάει τον Τζόνι ή τον Πάτρικ ή την Σταματίνα, εμένα αυτό θα μου αρκεί». Και η φωτογράφιση που κάναμε ήταν συγκινητική γιατί ήταν πολύ αληθινή» συμπλήρωσε ο χορευτής και κριτής του DWTS στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Τεσσάρων ετών εγώ ζήτησα από τους γονείς μου να κάνω χορό. Το είδα στην τηλεόραση και ήθελα να το κάνω. Θεωρώ πως τους παραξένεψε λίγο γιατί κανείς στην οικογένεια δεν είχε ποτέ τέτοια προδιάθεση. Κατευθείαν με πήγαν και δεν μου δημιούργησαν κανένα θέμα και υπήρχαν άλλα δύο αγοράκια τότε στο μπαλέτο» ανέφερε και το στο video του zappit.gr .


Στέφανος Δημουλάς: "Από την πρώτη στιγμή είχα την πλήρη αποδοχή του πατέρα μου"