Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Πτώση της θερμοκρασίας. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη και τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 αναμένονται νεφώσεις με βροχές σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας, στις Σποράδες, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο και στη Δυτική Κρήτη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 15, στην Ήπειρο από 3 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που στα ηπειρωτικά τα φτάνουν τα 5 μποφόρ, στα θαλάσσια τμήματα τα 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με ασθενείς τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.