Θύμα άγριας ληστείας έπεσε η Πατρινή πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου.

Τρεις κουκουλοφόροι που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, έστησαν καρτέρι έξω από το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Τυρταίου στη Γλυφάδα και αφού την ανάγκασαν να ξαναμπεί μέσα της άρπαξαν κοσμήματα αξίας 20. 000 ευρώ και μετρητά 10. 000 ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν στις 7 παρά 10. Το γνωστό μοντέλο και εστεμμένη των καλλιστείων, έβγαινε από το σπίτι της στην οδό Τυρταίου στη Γλυφάδα.

Οι τρεις άνδρες με τις κουκούλες που μιλούσαν ελληνικά και πιθανότατα την παρακολουθούσαν την πλησιάζουν και αφού της ορμάνε την αναγκάζουν να ξαναμπεί μέσα.

«Μπες μέσα και κάνε ο, τι σου πούμε και δεν θα σε πειράξουμε» φέρεται να της είπαν.

Η πρώην Σταρ Ελλάς υπάκουσε και μόλις πέρασαν στο εσωτερικό οι τρεις ληστές την ακινητοποιούν και κάνουν πλιάτσικο. Λίγη ώρα αργότερα με λεία κοσμήματα που όπως κατέθεσε το θύμα η άξια τους ανέρχεται σε 20.000 ευρώ και μετρητά, βγαίνουν έξω, επιβιβάζονται σε όχημα και χάνονται στην παραλιακή.

Οι αστυνομικοί σάρωσαν το χώρο για τυχόν εντοπισμό dna και αποτυπωμάτων ενώ εξετάζεται και υλικό από τις κάμερες της περιοχής προκειμένου να εντοπιστεί το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.