Την Γωγώ Τσαμπά φιλοξένησε, μέσω ζωντανής σύνδεσης, η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Πέμπτης στο Love It του ΣΚΑϊ. Η τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού αναφέρθηκε τόσο στο πρόβλημα που αντιμετώπισε για χρόνια με το αλκοόλ όσο και στην απώλεια 22 κιλών που ανανέωσε την εξωτερική της εμφάνιση, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, η Γωγώ Τσαμπά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή έχω βρογχικό άσθμα και ζω με αυτό, σίγουρα τα 22 κιλά που έχασα έφεραν καλυτέρευση στην υγεία μου και με βοήθησαν να βρίσκω ρούχα. Όταν σταμάτησα το αλκοόλ είδα σίγουρα διαφορετικά τον κόσμο, πως ζει ο κόσμος και πως πρέπει να ζει ένας άνθρωπος. Θεωρώ ότι με το ποτό όταν έχεις και συχνή κατανάλωση».

«Έπινα σε μόνιμη καθημερινή βάση, κάθε βράδυ τόσο στη δουλειά όσο και εκτός δουλειάς. Θεωρώ ότι ήταν εθισμός γιατί το έκανα για αρκετά χρόνια. Είδα όμως ότι δεν μου αρέσει ο εαυτός μου πίνοντας».

«Στο τηλεοπτικό μου κομμάτι ήμουν πάντα νηφάλια. Αντιλήφθηκα όμως ότι μπορώ να ζήσω χωρίς το αλκοόλ» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.