Πάνω από δέκα μολότοφ έπεσαν στο κέντρο της Πάτρας κατά τη διάρκεια της δεύτερης πορείας που έλαβε χώρα ανήμερα της εορτής του Πολυτεχνείου.

Στην πορεία αυτή που ξεκίνησε από τον χώρο του πρώην Παραρτήματος και έγινε από φοιτητικούς συλλόγους και αριστερές οργανώσεις κυρίως, συμμετείχαν κοντά στα 150 με 180 άτομα που αντιεξουσιαστικού χώρου.

Τα άτομα αυτά που βρίσκονταν στην ουρά εφοδιάστηκαν με πέτρες κοντά στο ύψος της πλατείας Τριών Συμμάχων και πέταξαν μολότοφ στο τέλος της πορείας, κατά την επιστροφή της στο πρώην Παράρτημα.

Με βάση τις καταγραφές που έγιναν από τις ζημιές που προκλήθηκαν από την ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος της πορείας κυρίως, φθορές υπέστησαν δύο τρία αυτοκίνητα, ορισμένες τζαμαρίες καταστημάτων και αρκετοί κάδοι στους οποίους έβαλαν φωτιές.

Οι εκδηλώσεις πάντως για την επέτειο του Πολυτεχνείου έληξαν χωρίς ιδιαίτερη ένταση και πολλά επεισόδια. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το τέλος των πορειών η κυκλοφορία επανήλθε αρκετά γρήγορα, ενώ οι νεαροί ξεκίνησαν να αποχωρούν τόσο από τον χώρο του πρώην Παραρτήματος, όσο και από την πλατεία Πυροσβεστείου που είχαν πάει ορισμένοι.

Η αστυνομία από την πλευρά της δεν απάντησε ούτε στις μολότοφ, ούτε στα καπνογόνα και στα δυναμιτάκια που έριξαν τα άτομα του αναρχικού χώρου και είχε μία παρουσία διακριτική, με τις εντολές προς τους αστυνομικούς να ήταν ξεκάθαρες για να μην επέμβουν από μόνες τους σε καμία περίπτωση και να μην προκαλέσουν.

Για αυτό άλλωστε και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν προχώρησαν σε καμία προσαγωγή. Σημειώνουμε ότι στην πορεία του Εργατικού Κέντρου που έληξε ομαλά χωρίς κανένα επεισόδιο συμμετείχαν πάνω από 1.800 άτομα, ενώ στην πορεία του πρώην Παραρτήματος  κοντά στα 1.000.