Ξέσπασε ο Νίκος Γκάνος, μετά την ανακοίνωση των πέντε επικρατέστερων καλλιτεχνών για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2022.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα instastory, όπου στράφηκε εναντίον της μεθόδου που ακολουθεί η ΕΡΤ για να φτάσει στον καλλιτέχνη, που θα μας εκπροσωπήσει τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο: «Αυτή είναι η τελική 5άδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική 5άδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική 5αδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει;

Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με «αυτόν» , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο.»